Autor: Raamatupidaja.ee • 10. aprill 2020
Ainult tellijatele

Ettevõtjad: maksuameti poolt võlainfo varjamine võimendab kriisi

Märtsi keskpaigas teavitas Maksu- ja Tolliamet võlglaste info väljastamise sulgemisest, mis tekitas rohkelt pahameelt ettevõtjates, kes seetõttu kaotasid riskide hindamise ühe tööriista. Aprilli alguses teatas maksuamet võlgnike info taasavalikustamisest, kuid ettevõtjad peavad seda uudist Maksu- ja Tolliameti reklaamitrikiks.

Maksu- ja Tolliamet kuvab hetkel informatsiooni vaid võlgade kohta, mis on tekkinud enne 1. märtsi 2020.
Autor: Liis Treimann

Vahepeal koroonakriisi tõttu varjatud maksuvõlglaste andmed on jälle avalikud, kuid veebruarist hilisemaid võlgu seal siiski ei näidata. "Praegu näitame enne 1. märtsi 2020 tekkinud maksuvõlga. Andmeid uuendatakse kord nädalas: kui varasem võlg on vahepeal tasutud või ajatatud, siis seda võlga enam ei näidata," selgitas maksu- ja tolliameti kommunikatsioonijuht Gea Otsa.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700