Uudised
Ainult tellijale

Tulemuse mõõtmine ja tasustamine

Palgainfo Agentuuri ja tööportaali CVKeskus.ee 2019. aasta sügisel korraldatud töötajate küsitluses uuriti, kas töötajatel on oma põhiametikohal juhiga kokku lepitud töö eesmärgid ja oodatav tulemus. Kokku andis hinnangu tulemuste kokku leppimisele üle 8300 töötaja.

42% töötajatest märkis, et neil on juhiga töö eesmärgid ja oodatav tulemus kokku lepitud, rohkem kui veerandi (26%) hinnangul ei ole tulemus kokku lepitud. Ligi kolmandik (31%) märkis vastusevariandiks „nii ja naa“. Ilmselt peegeldub töötajate vastustes ka hinnang eesmärkide ja tulemuste kokku leppimise konkreetsusele ja arusaadavusele.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile Infolehe Palk lugudele
 • Ligipääsu Infolehe PDF-idele
 • Infolehe paberväljaande
 • Võimaluse küsida erialast nõu asjatundjadelt
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

  Raamatupidaja.ee toetajad:

  Marianne Lõhmus
  Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
  Cätlin Puhkan
  Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700