Uudised
Ainult tellijale

Pensioni ABC: taga endale väärikas vanaduspõlv

Kogumispensioni teise samba ümberkorralduste valguses on mõistlik oma tuleviku pensionile mõelda juba täna. Suurema vabadusega kaasneb ka vastutus läbi mõelda, kuidas endale pensionieaks tagada väärikas sissetulek.

Foto: pixabay

Valitsus plaanib muuta seni kohustusliku teise samba vabatahtlikuks. Muudatuste jõustudes ei ole vajalik kohe midagi teha – kõik, kes tahavad, võivad rahulikult teise sambasse kogumist jätkata. Lisaks tuleb juurde rida uusi valikuid: kogumist võib jätkata pensioni investeerimiskontol, liituda võivad ka varem kui 1983 sündinud. Vajaduse korral saab peatada samba sissemaksed ja ka sambast lahkuda.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile Infolehe Palk lugudele
 • Ligipääsu Infolehe PDF-idele
 • Infolehe paberväljaande
 • Võimaluse küsida erialast nõu asjatundjadelt
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

  Raamatupidaja.ee toetajad:

  Marianne Lõhmus
  Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
  Cätlin Puhkan
  Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700