Autor: Gerda Urva, Pihiema OÜ juhatuse liige • 3. detsember 2019

Usk oma võimetesse annab tiivad

Miks on sageli nii, et keskmisest võimekamad inimesed on oma oskuste, võimete ja omaduste suhtes erakordselt kriitilised ning vaatamata sellele, et neil oleks justkui olemas kõik eeldused edu saavutada, ei jõua nad kunagi kaugemale unistustest?
Gerda Urva annab nõu, kuidas enesetõhususe usku arendada
Foto: erakogu

Ilmselt tead samuti kedagi, kes konutab oma maineka ülikooli magistrikraadiga keskpärasel ametikohal ja plaanib võtta kolmanda kassi, sest vaatamata heale välimusele ei ole ta siiani endale sobivat kaaslast leidnud. Samas on neid, kes hoolimata katkenud haridusteest töötavad prestiižikal ametikohal ning kellel on vaatamata tagasihoidlikule välimusele kena kaaslane.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700