Autor: Gerli Ramler, Äripäeva kaasautor • 27. november 2019

TOP: Edukaimat raamatupidajat aitasid IT-arendus ja krüptoturg

KRM Advisor OÜ juhatuse liige Argos Kracht.
Foto: Andras Kralla / Äripaev
Peamisteks märksõnadeks olid 2018. aastal krüptovaluutaettevõtted ja tegevusload ning “tunne oma klienti”-nõudmiste tähtsustumine, ütleb Äripäeva raamatupidamisettevõtete edetabelis esikoha saavutanud KRM Advisor OÜ juhatuse liige Argos Kracht.

KRM Advisori müügitulu oli mullu 2,4 miljonit eurot, mis ületab eelnenud majandusaasta käibe üle kolme korra. Puhaskasum kerkis samal ajal 3,5 korda, pea miljoni euroni. “Meie edus mängis rolli mitu tegurit. Üks olulisemaid oli panustamine innovatsiooni ja seda eelkõige läbi IT-arenduse. Viimaste aastate jooksul oleme arendanud oma CRM ja projektijuhtimise süsteemi. See on vähendanud vigu ning suurendanud tööviljakust ja klientide rahulolu, sest kogu tööprotsess on kõigile asjaosalistele arusaadav ja läbipaistev,” selgitas Kracht.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700