Autor: Raamatupidaja.ee • 30. september 2019

Kuula: mis kasu on statistikaameti andmetest ettevõtjale

Saate rääkisime sellest, milliseid andmeid ning statistikat üldse riigil on ning kuidas võiksid ettevõtjad neist kasu lõigata.
Statistikaameti peadirektor Mart Mägi
Foto: Andres Haabu

Mida uut on tulemas, kuidas piiravad seadused andmete jagamist ning milliseid teenuseid juba ettevõtjad ja teadlased statistikaametilt tellivad, rääkisid statistikaameti juht Mart Mägi ja statistikaameti andmetöötluse arendusosakonna juhtivanalüütik Kaja Sõstra. Saatejuht on Priit Pokk.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700