Raamatupidaja.ee  • 24 september 2019
Uudised
Ainult tellijale

Millised on tulusad tulevikuametid

Futuroloogiaga tegelevate teadlaste hinnangul on juba 10-20 aasta pärast täielikult muutunud praegune töötamise viis ning lisandunud hulk nõutud ja tulusaid ameteid, millele täna täpset nimegi ei osata anda.

Businessperson And Robot Playing Tug Of War  Foto: scanpix

Ajal, mil kirjutusvahendit asendab arvuti või tahvel, on ilmselt võimatu uskuda, et veel 1970ndatel kooliteed alustanud pidid kasutama sulepead, tindipotti ja kuivatuspaberit. Keegi neist tänastest keskealistest ei teadnud midagi arvutitest ja internetist, ega kujutanud ette, et veel enne sajandivahetust on need kaks muutunud nende elus kõige hädapärasemateks vahenditeks ― nii tööl kui eraelus. See aga näitab, kui tormiliselt kulgeb areng ja kuivõrd paindlik tuleb olla, et voolus püsida, kuid mis veelgi parem ― pigem ise parvevoo juhtgruppi pürgida! Elukestva õppe ja uudishimuta pole see võimalik. Niisamuti ei saa püsida töiselt laineharjal, aktsepteerimata innovatiivsust ja uusi suundi, mis meie elu kujundavad. Isegi, kui oleks mõnus ja mugav hoida kramplikult kinni harjunust, pole see mingil hetkel enam võimalik! Teatud erialad ja töökohad kaovad ning asenduvad sootuks teistsugustega, mis hetkel võivad tunduda veidi ulmelistena.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile Infolehe Palk lugudele
 • Ligipääsu Infolehe PDF-idele
 • Infolehe paberväljaande
 • Võimaluse küsida erialast nõu asjatundjadelt
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

  Raamatupidaja.ee toetajad:

  Marianne Lõhmus
  Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
  Cätlin Puhkan
  Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700