Autor: Marianne Lõhmus • 12. september 2019

Tööinspektsioon kolib järelvalve tulemused iseteenindusse

Tööinspektsioon avab 2020. aastal uue iseteeninduskeskkonna, koondades töötajad, ohutusjuhendid, suhtluse Tööinspektsiooniga ja palju muud ühte kõigile kättesaadavasse keskkonda. Raamatupidaja.ee uuris Tööelu infosüsteemi projektijuhi Rauno Piirsalu käest, kas uus keskkond toob tööandjatele kaasa ka kohustused?

1)Kas uus keskkond seab tööandjatele kohustuse seda kasutada või tööinspektsiooniga selle kaudu suhelda?

Iseteeninduse avamisega ei kaasne kohustust Tööinspektsiooniga ainult iseteeninduse kaudu suhelda, kuid iseteeninduse kaudu on ettevõttel meiega lihtsam suhelda, mistõttu soovitame enda poolt suhtluskanaliks iseteenindust. Samuti hakkame järelevalve tulemust kuvama ettevõttele iseteeninduse kaudu. Sellest, et ettevõtet on iseteeninduses midagi ootamas, teavitame ettevõtete ka tema äriregistris oleva meiliaadressi kaudu.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700