Uudised
Ainult tellijale

Agent/töötaja – püsiva tegevuskoha laiem tõlgendus

Paljud Eestis tegutsevad välisettevõtted on siin palganud kohalikke töötajaid, kes vastutavad siinse turu eest ja viivad ellu ettevõtte äritegevust. Olukorras, kus töötaja viib ellu välismaise äriühingu peamist majandustegevust, peab olema arusaadav, et välismaisel äriühingul on tekkinud või on tekkimas püsiv tegevuskohta Eestis.

Samas alati ei pea kohalik töötaja isegi viima ellu märkimisväärset äritegevust, et püsivat tegevuskohta tekitada, siinkohal näevad seadused ja välislepingud ette rea erandeid, millal loetakse püsiv tegevuskoht tekkinuks ning millistel juhtudel on tegemist ainult abistava ja ettevalmistava tegevusega, mis püsivat tegevuskohta ei tekita.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile Infolehe Palk lugudele
 • Ligipääsu Infolehe PDF-idele
 • Infolehe paberväljaande
 • Võimaluse küsida erialast nõu asjatundjadelt
 • Jaga lugu:
  RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

  Raamatupidaja.ee toetajad:

  Marianne Lõhmus
  Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
  Cätlin Puhkan
  Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700