Autor: Raamatupidaja.ee • 7. september 2019

KUULA: kogu tõde Äripäeva Raadiost

Äripäeva Raadio tähistas teist sünnipäeva. Vähe on teada, et jaam sündis juhusest ning käivitumine oli ka juuksekarva otsas. Miks see nii oli ja teistest põnevatest lugudest ning kokkusattumustest Äripäeva raadio käivitumisest saab kuulata sünnipäeva erisaatest.

Sel puhul astuvad mikrofoni ette Äripäeva peadirektor Igor Rõtov, kes ideed ja äriplaani oma raadiojaamast Äripäeva omanike ees kaitsema pidi. Seni teadmata on aga tõsiasi, et raadio käivitumine kaks aastat tagasi käis üle noatera.

Samuti oli raadio sünni juures oli määrav roll ka suurärimehel, Tallinki suuromanikul Ain Hanschmidtil, kes tuleb saatesse rääkima, millega jaam teda võlus ja mida ta kuulajana eetrist ootab.

Kui seni levis raadio Tallinnas ja Harjumaal, siis sellest sügisest saab saateid kuulata üle Eesti, lisandumas on uusi saateid ning uudiseid on ka järelekuulamiseks. Sel teemal räägib Äripäeva Raadio juht Birjo Must.

Miks on podcastindus kuum ja kuhu see sektor areneb, sellest räägib aga Äripäeva reklaamijuht ja Äripäeva Raadio käivitaja Priit Jõgi.

Saatejuht on Rivo Sarapik.

Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700