Autor: Raamatupidaja.ee • 19. juuli 2019

Kuula: kuhu kadus pool II sambast ja kuidas see tagasi saada?

Seekordses saates tuleb juttu sellest, miks on teises pensionisambas poole võrra vähem raha kui seal võiks olla ja kas tehtud kahju saab tasa teha.
Foto: pixabay

Kas sel aastal jõustuvad II samba investeeringuid puudutavad muutused tagavad sealt tulevikus suurema pensioni ning kui reaalne on ootus, et kaks esimest sammast annavad rohkem kui praegu ennustatud 40% senisest sissetulekust, milliseid muutuseid teine sammas hädasti vajab ja paljust muust tuleb samuti saates juttu.

Saates on külas Luminori peaökonomist Tõnu Palm, Luminori pensionite juht Martin Rajasalu ja Ettevõtluskõrgkooli Mainor teadusjuht ning TalTechi vanemteadur Tõnn Talpsepp.

Saatejuht on Rivo Sarapik.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700