Uudised
Ainult tellijale

Pooled töövõtjad loobuvad kandideerimisest puuduliku palgainfo tõttu

Hiljutise tööturu-uuringu tulemused näitavad, et Eesti töövõtjad ootavad tööturu läbipaistvamaks muutumist. Nimelt selgus uuringust, et vähene info pakutava töötasu kohta on peamine põhjus, miks kandideerimine pooleli jäetakse – iga teine kandideerimise katkestanud tööotsija loobus just puuduliku palgainfo tõttu.

CVKeskus.ee Baltikumi kommunikatsioonijuht Henry Auväärt  

Lisaks tõi 44% töövõtjatest kandideerimise katkestamise põhjusena välja tööandja ebapiisava tagasiside ja 37% loobus, sest palgainfo jäi puudulikuks ka värbamisprotsessi järgmistes etappides. Enam kui kolmandik kandideerimise pooleli jätnutest leidis, et tööandja ei kontakteerunud nendega lubatud ajal (36%) või et töövestlusel saadud teave erines suurel määral tööpakkumises kirjeldatust (34%). 27% töövõtjatest katkestasid kandideerimise põhjusel, et kandideerimisprotsess oli ajaliselt liiga pikk.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile Infolehe Palk lugudele
 • Ligipääsu Infolehe PDF-idele
 • Infolehe paberväljaande
 • Võimaluse küsida erialast nõu asjatundjadelt
 • Jaga lugu:
  RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

  Raamatupidaja.ee toetajad:

  Marianne Lõhmus
  Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
  Cätlin Puhkan
  Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700