Uudised
Ainult tellijale

Töölepingu ülesütlemine katseajal

Kõikidele sõlmitud töölepingutele kohaldub seadusest tulenevalt automaatselt neljakuuline katseaeg, mille jooksul on võimalik välja selgitada, kas töötaja oskused, teadmised, isikuomadused ja tervis vastavad ning sobivad töökoha nõuetele. Samuti annab see töötajale võimaluse hinnata ja otsustada, kas ta soovib töösuhet jätkata.

Rödl & Partner Advokaadibüroo vandeadvokaat Alice Salumets  

Seega on katseaeg mõlema poole võimalus hinnata teineteise sobivust konkreetses töösuhtes. Mis saab siis, kui tööandja leiab, et töötaja mingil põhjusel ei sobi sellele töökohale? Või kui töötaja leiab, et temale see töökoht ei sobi? Kas piisab ainult töölepingu erakorralise ülesütlemise teate esitamisest?

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile Infolehe Palk lugudele
 • Ligipääsu Infolehe PDF-idele
 • Infolehe paberväljaande
 • Võimaluse küsida erialast nõu asjatundjadelt
 • Jaga lugu:
  RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

  Raamatupidaja.ee toetajad:

  Marianne Lõhmus
  Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
  Cätlin Puhkan
  Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700