Kuula: kui ettevõtlikud on Eesti noored?

Saates tegime ülevaate meie noorte hetkeseisust Eestis - noorte ettevõtlusaktiivsusest, noortest omavalitsusüksustes, rahvastikus, rändetrendides, hariduses, tööturul, vabaajategevustes ja noorsootöös.

Foto: scanpix

Külas oli statistikaaameti juhtivanalüütik ja projektijuht Eve Telpt, noorte ettevõtlusartikli autor Märt Leesment ja Euroopa põllumeestele digilahendusi pakkuva veebipõhise programmi eAgronomi looja Robin Saluoks, kes pälvis eelmise aasta noore ettevõtja tiitli. Saadet juhtis Liis Amor.

Saade valmib koostöös statistikaametiga.

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Marianne Lõhmus
Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700