Autor: Raamatupidaja.ee • 23. aprill 2019

Lugejad küsivad, asjatundjad vastavad

Raamatupidamise Praktiku lugejate küsimustele vastavad Deloitte Advisory ja Sisekaitseakadeemia eksperdid.
Lugejate küsimustele vastavad eksperdid
Foto: scanpix

? Ettevõte A üürib ettevõttelt B äripinda ja rendib pinna täies osas edasi ettevõttele C. Kommunaalkulude eest esitab ettevõte B ettevõttele A arve. Kas arve edasi esitamisel ettevõttele C ettevõtte A poolt on tegemist kuluhüvitise või müügiarvega?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700