Autor: Raamatupidaja.ee • 16. aprill 2019

Kuula: säästmisest investeerimiseni - lihtsad nipid alustamiseks

Investor Toomase tunnis räägime lahti, kuidas säästmisega alustada ning kuidas sealt edasi investeerimiseni jõuda. Vaatame üle eestlaste säästmisvõimekuse ning peatume probleemidel, mis kogumist pärsivad.
power cut costs with led lamps and luminaires
Autor: scanpix

Samuti uurime, kuidas sobib eestlaste kogumisharjumusega kokku äsja allkirjastatud koalitsioonileppes sisalduv pensionireform. Nendel teemadel arutleme Luminori Eesti pensioniüksuse juhi Martin Rajasaluga.

Saadet juhib Indrek Mäe.

Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700