Autor: Kaire Saarep, tööinspektsiooni nõustamistalituse juhataja • 28. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lepinguliigid töösuhte sõlmimisel

Töötajaga lepingu sõlmimisel on oluline tööandja pakutava töö sisu. Üldjuhul tehakse tööd töölepingu alusel, kuid on võimalik osutada teenust ka käsundus- ja töövõtulepingu alusel. Sellisel juhul reguleerib töösuhet töölepingu seaduse asemel võlaõigusseadus.
Kaire Saarep käsitleb erinevaid lepinguliike töösuhte sõlmimisel
Foto: erakogu

Missugustel juhtudel on õigustatud töötajaga käsundus- või töövõtulepingu sõlmimine? Kas osaline tööaeg või kaugtöö on põhjus sõlmida käsundusleping? Milliste lepingutega kaasneb töötajale ravikindlustuskaitse?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700