11 detsember 2018
Uudised
Ainult tellijale

Ettevaatust, introvert!

Levinud on ettekujutus, et raamatupidaja on endassetõmbunud, kaalutlev, tundetu ja läbinisti ratsionaalne ning žongleerib numbritega nagu Moskva Suure tsirkuse artist. Tavainimese jaoks on raamatupidaja pooleldi maag või müstik, kes suudab justkui võluväel luua analüüse, aruandeid ja eelarveid.

Koolitaja Jaanus Kangur annab nõu, kuidas introverdina suhelda  Foto: erakogu

Tegelikkuses on raamatupidaja ikkagi inimene kõigi oma eripäradega. Raamatupidajad võivad olla erineva karakteriga. Mõned ehk veidi sarnasemad levinud stereotüüpidele. Näiteks võib raamatupidaja olla introvert: rohkem sissepoole suunatud ja omaette hoidev. Samas on moodne elu- ja töökeskkond järjest enam rajatud lakkamatule suhtlemisele. On keeruline pidada mõnd ametit nõnda, et teistega läbi ei käi. Kuidas tulla toime keskmisest introvertsemal inimesel suhtlemisele suunatud keskkonnas?

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile Raamatupidamise Praktiku lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDF-idele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Võimaluse küsida erialast nõu asjatundjadelt
 • Jaga lugu:
  RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

  Raamatupidaja.ee toetajad:

  Marianne Lõhmus
  Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
  Cätlin Puhkan
  Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700