1. november 2018
Ainult tellijatele

Spetsialistist juhiks: kas süllelangenud õnn või tabanud needus?

On üsna loomulik, kui heast spetsialistist saab kunagi juht, ent samas võib see olla ka suurim õnnetus nii ettevõttele kui ka edutatud inimesele endale. Kui juhiks saab inimene, kes selleks kuidagi ei sobi, on kaotus kahekordne – pole enam ei spetsialisti ega ka juhti.

Koolitaja Jaanus Kangur arutleb, kas spetsialistist võiks saada juht
Autor: erakogu

Väidetavalt on igal inimesel kompetentsuse lagi ning on suur õnn, kui selleni kunagi ei jõuta. Õnneks aktsepteeritakse järjest enam ka horisontaalset karjääri, mis tähendab, et saadakse järjest paremaks esialgsel erialal ja endisel karjääriredeli pulgal. Vanad meistrid, olgu puusepad, pillimeistrid või teadlased, ei liikunud tihtipeale uutele ja kõrgematele ametikohtadele, vaid täiustasid ilma igasuguse edutamiseta oma kunsti, eesmärgiga saavutada täiuslikkus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700