8. oktoober 2018

Vabaned rutiinsest paberitööst ja saad pühendada oma aja inimestele!

Sinu personali- ja palgaarvestuse ning tööaja ja puhkusegraafikute vajadused lahendab pilvetarkvara Persona.

Kui hindad aja kokkuhoidu, vigade vältimist ja andmete turvalisust, siis paarikümnest töötajast alates vajad personalitööks rohkemat kui Excel või töötajate nimekiri finantsprogrammis.

Foto: Kristjan Tramberg

MIS ERISTAB PERSONAT TEISTEST PERSONALITARKVARADEST?

1) Saad tööd alustada kiiresti - kohe peale konto avamist, ilma juurutuse ja koolituseta. Seda võimaldab programmi lihtne, intuitiivne ülesehitus. Persona on loodud just personalitöötaja vajaduste jaoks.

2) Kõrgelt hinnatud abivalmis tasuta kasutajatugi vastab kiiresti Sinu küsimustele telefoni ja e-posti teel. Nii oled alati toetatud.

3) Persona liidestused lubavad Sulle pakkuda terviklikke töövoogusid. Avalike APIde kaudu saad Persona kiiresti ja lihtsalt liidestada ükskõik millise muu tarkvaraga või infosüsteemiga. Valmisliidestused on olemas üle 10 partneri tarkvaradega ja järgmised on töös. Nii tagame, et saad kasutada iga valdkonna parimaid lahendusi.

4) Ei mingeid peidetud kulusid. Kuutasu saad välja arvestada Persona kodulehel asuvas avalikus hinnakalkulaatoris (ja teisendada ühe- või viieaastase investeeringu summaks). Hinnakirjas on loetletud kõik tasuta ja tasulised teenused.

5) Seadusemuudatustest tulenevad täiendused viime programmi sisse alati tasuta, nende ees meie kliendid lisatasu ei maksa.

PERSONAT KASUTADES ON TÖÖTAJATE HALDUS KIIRE JA EFEKTIIVNE

3 omavahel seotud põhimoodulit võimaldavad eri rollides kasutajatel töötada samas tarkvaras ja värskete andmetega.

ISETEENINDUSPORTAALI kaudu annab Persona igale töötajale ligipääsu oma andmetele ning võimaldab esitada erinevaid avaldusi. Selle kaudu abil on automatiseeritud kogu puhkuste planeerimise töövoog alates avaldusest kuni graafiku koostamiseni.

Persona abil säästad aega mitte ainult personalitöötaja ja raamatupidaja jaoks, vaid kõigi juhtide ning töötajate jaoks, kes saavad vähendada administratiivseid tegevusi ja pühenduda oma põhitööle.

Vaata täpsemalt ja võta ühendust Persona meeskonnaga!

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700