Uudised
Ainult tellijale

Töötajate rahulolu põhipalgaga on kasvanud

Palgainfo Agentuuri ja tööportaali CVKeskus.ee selle aasta kevadel korraldatud töötajate ja tööotsijate uuringust selgus, et koos töötasu ja põhipalga kasvuga on suurenenud ka töötajate rahulolu oma põhipalgaga.

Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik Kadri Seeder  Foto: erakogu

Uuringu tulemused näitavad, et töötasu suhteliselt kiire kasvu taga on suuresti põhipalga kasv. Paljudes organisatsioonides (61%) korrigeeriti eelmise aasta lõpul või selle aasta alguses kõigi töötajate või mõne töötajarühma põhipalka, ligi veerand (23%) organisatsioone plaanis põhipalka tõsta ka järgmistel kuudel. Töötajate küsitluses osalenutest ligi pooltel (47%) oli põhipalk 2018. aastal muutunud, aasta varem oli neid, kel samal aastal oli põhipalk muutunud, 38%.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile Infolehe Palk lugudele
 • Ligipääsu Infolehe PDF-idele
 • Infolehe paberväljaande
 • Võimaluse küsida erialast nõu asjatundjadelt
 • Jaga lugu:
  RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

  Raamatupidaja.ee toetajad:

  Marianne Lõhmus
  Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405Marianne@raamatupidaja.ee
  Cätlin Puhkan
  Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee