18 september 2018
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Motivatsiooniaudit aitab seada fookust

Inimesed on erinevad, organisatsioonid on erinevad, kuid lõpuks vajavad kõik samu asju. Äripäeva konverentsil Palgapäev selgitas Liina Oks, kuidas teha nii, et töötajad tunneksid end väärtustatuna ja tahaksid anda endast parima ning millised on tegevused ja tööriistad, mis võiksid tööandjaid aidata.

Psience OÜ konsultant Liina Oks  Foto: erakogu

Tänapäeva kiiresti muutuv keskkond ja töötajate liikumine seab tööandjatele uued ootused, paneb nad endasse vaatama ja endale ebamugavaid küsimusi esitama. Kas me tasustame ja motiveerime oma töötajaid õiglaselt ning hüvitame seda, mille eesmärgiks seadsime ja mida tegelikult väärtustame? Head spetsialistid saavad pidevalt tööpakkumisi ja töötajate hoidmise nimel tuleb pingutada rohkem kui kunagi varem. Et töötajate ja ettevõtte ootused välja selgitada ning nutikalt kokku viia, tuleks ettevõttes läbi viia motivatsiooniaudit.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile Infolehe Palk lugudele
 • Ligipääsu Infolehe PDF-idele
 • Infolehe paberväljaande
 • Võimaluse küsida erialast nõu asjatundjadelt
 • Jaga lugu:
  RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

  Raamatupidaja.ee toetajad:

  Marianne Lõhmus
  Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405Marianne@raamatupidaja.ee
  Cätlin Puhkan
  Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee