6. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Excellenti ajasäästunipp: avatud tarkvara hoiab aega kokku

Mitme tarkvara ja süsteemi samaaegne kasutamine on aeganõudev ja kulukas. Seetõttu tuleks uurida, kui avatud on kasutuses olev tarkvara ning kas seda on võimalik lihtsalt teiste süsteemidega ühildada.
Excellenti ajasäästunippe tutvustab Kristi Piper
Foto: erakogu

Teisisõnu – kas tarkvara on võimalik ühildada ka teiste ettevõttes kasutusel olevate süsteemide ja programmidega?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700