23. mai 2018
Ainult tellijatele

Olukorrast riigis: e-arvetele ülemineku kaikad ja kodarad

Kairi Oja tutvustab e-arvelduse probleemkohti
Autor: erakogu

E-arveldus on nii Eestis kui ka Euroopa Liidus laiemalt kasutusel juba aastaid, e-arveldust võimaldavat majandustarkvara on üha rohkem. Ent ühtset ja kõiki turuosalisi kaasavat lahendust pole Eestis veel leida suudetud. Dialoog riigi ja erasektori vahel on vältimatu.

E-arvete kasutuselevõtt toob üksjagu kasu kõikvõimalike ressursside osas – nii aja, inimtööjõu kui ka efektiivsuse tasandil. Viimastel aastatel on e-operaatorid teeninud korralikku kasumit ja see on kujunenud omaette „tööstusharuks”.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700