9. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Egle Vainula: elu poolt kätte mängitud kaarte tuleb targalt kasutada

eLMEK Accounting OÜ tegevjuht Egle Vainula
Foto: Meeli Küttim
Rõõmsa ja energilise moega raamatupidamisbüroo eLMEK Accounting OÜ looja ning juht Egle Vainula ütleb, et elus tuleks ära kasutada hetki, mis end meile justkui ise kätte mängivad. Aastajagu tagasi oma ettevõttega algust teinud Egle tunneb end koos oma meeskonnaga kindlalt ja motiveeritult.

Vahel kujunevad olukorrad justkui iseenesest just niisuguseks, et tunneme selle hetke ära. Hetke, mil lasta lahti mingist eluetapist ja alustada sootuks uuega. Just nõnda oli see vaid aasta tagasi ka Egle Vainula elus.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700