9. märts 2018
Ainult tellijatele

Egle Vainula: elu poolt kätte mängitud kaarte tuleb targalt kasutada

eLMEK Accounting OÜ tegevjuht Egle Vainula
Autor: Meeli Küttim

Rõõmsa ja energilise moega raamatupidamisbüroo eLMEK Accounting OÜ looja ning juht Egle Vainula ütleb, et elus tuleks ära kasutada hetki, mis end meile justkui ise kätte mängivad. Aastajagu tagasi oma ettevõttega algust teinud Egle tunneb end koos oma meeskonnaga kindlalt ja motiveeritult.

Vahel kujunevad olukorrad justkui iseenesest just niisuguseks, et tunneme selle hetke ära. Hetke, mil lasta lahti mingist eluetapist ja alustada sootuks uuega. Just nõnda oli see vaid aasta tagasi ka Egle Vainula elus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700