15. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reklaamimaks – kes, miks ja millal peab seda maksma?

Reklaamimaksu iseärasusi käitleb vandeadvokaat Maret Hallikma
Foto: erakogu
Riigikohtus arutati hiljuti reklaamimaksu põhiseaduspärasust. Menetlus lõppes riigikohtu otsusega, mis kinnitas, et reklaamimaksuga peab edaspidigi arvestama. Ehkki mõned asjad võiksid olla täpsemalt reguleeritud, on maksu küsimine täiesti seaduslik.

Kuigi reklaamimaks on mitmes vallas ja linnas kehtinud juba aastaid, tuleb selle maksu olemasolu paljudele üllatusena. Artiklis selgitatakse, mis see reklaamimaks õieti on, kes ja millal peab seda maksma ning osundatakse ka esinevatele probleemidele.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700