Standard ERP on integreeritud äritarkvara keskmistele ja suurtele ettevõtetele.

Standard ERP ühendab endas traditsioonilise ettevõtte ressursiplaneerimise (ERP) ja kliendihalduse (CRM) kõrval laialdasel hulgal erilahendusi lähtuvalt ettevõtte spetsiifikast ning vajadustest.

Standard ERPi integreeritus tähendab, et kogu ettevõtte majandustegevusega seotud info (finants, kliendihaldus, ladu, tootmine, projektiarvestus, veebipood, hooldusteenindus, palgaarvestus jpm) talletatakse ühes andmebaasis. Süsteemi on võimalik haarata kuni 45 erinevat moodulit, mis on omavahel seotud ja seeläbi puudub vajadus andmeid dubleerida ning teostada keerukaid ja kulukaid liidestamisi.

Ettevõtte ja vajaduste kasvades võimaldab Standard ERP paindliku majandusinfosüsteemina täiendavalt juurde lisada kasutajaid, ettevõtteid, keeli ja muid erinevaid mooduleid.

Standard ERPi programmeerimiskeel HAL võimaldab igal ajal kohandada tarkvaralahendust vastavalt kliendi erisoovidele ja luua täiesti uusi funktsioone. Vajalikud muudatused tehakse otse rakenduses, mitte ei üritata erinevaid rakendusi omavahel tööriistakomplekti abil liidestada. Taoline lähenemine tagab andmete täpsuse ja tõhustab tarkvara erinevate osade vahelist infovahetust.

Kaasaegse lahendusena on Standard ERPi kasutatav täisfunktsionaalse aplikatsioonina lisaks ka erinevatel nutiseadmetel (tahvelarvutid ja telefonid).

• Standard ERPi tarkvara on võimalik kasutada eelkõige klient-server aga soovi korral ka veebilahendusena. Kasutades mugavat klient-server pilveteenuse lahendust saate töötada mistahes asukohas ja ei pea muretsema serveri, varukoopiate ega ka versiooniuuenduste pärast. Lisaks asjaolule, et töökohad liiguvad aina rohkem kontorist väljapoole - liiguvad inimesed oma tegevustega üha enam nutiseadmetesse. Standard ERP on kasutatav nii Android kui iOS Apple nutiseadmetel. • Standard ERP toimib kõikidel platvormidel ja operatsioonisüsteemidel (Windows, Linux, Apple OS, Unix). • Ettevõtte vajaduste kasvades on programmi võimalik operatiivselt laiendada täiendavate kasutajate, ettevõtete ja lisamoodulite näol.

Standard ERP põhipakett sisaldab:

• Raamatupidamine (Finants)• Ostuarved• Müügiarved• Kassaraamat• 1 ettevõte• Pakkumised• Ostutellimused• Müügitellimused• Ladu

Standard ERPi kasutustasulepingu raames on kättesaadavad:

• Programmi uued versioonid• Tugi e-maili ja telefoni teelStandard ERPi põhipaketile on võimalik juurde lisada väga suurt hulka täiendavaid võimalusi lisamoodulite näol.Populaarseimad lisamoodulid on:• Kliendihaldus (CRM)• Palgaarvestus• Põhivarad• Kulutused• Komplekteerimine• Kassamüük (POS)• Projektiarvestus• Ressurisplaneerimine• Hooldusteenindus• Lisakeeled (29 erinevat keelevalikut)• Veebipood• Hansa Application Language (HAL) kliendispetsiifilisteks lisaprogrammeerimisteks• jpm

"Proovi programmi tasuta ja saa prooviversiooni link: https://www.excellent.ee/proovi/"

Standard ERP pärineb HansaWorldi perekonnast. HansaWorldi tarkvara on maailmas üks enimlevinud majandustarkvaradest, mida kasutavad väikesed ja keskmise suurusega ettevõtted enam kui 110 riigis. Tegu on Rootsis välja töötatud ja pidevas arengus oleva tarkvaraga, mida on pärjatud mitmete innovatsiooni- ja IT-auhindadega üle maailma. HansaWorldi programmi on arendatud aastast 1988 ning Eesti turule siseneti 1992. Alates 2002. aastast alustas tegevust Excellent Business Solutions Eesti AS, mis on viimased neli aastat HansaWorldi toodete siinse turu ainuesindaja.

Kontakt:

Excellent Business Solutions Eesti ASinfoliin +372 669 1111 / müük +372 669 1113info@excellent.ee / myyk@excellent.eeLõõtsa 2A, Ülemiste City, Tallinn / Lai 39, Tartu / www.excellent.ee

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Marianne Lõhmus
Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700