9. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Paremaks muutumise aasta

Koolitaja Kristjan Otsmann jagab nippe, kuidas alanud aastal tõhusamalt tegutseda
Foto: erakogu
Alanud aasta on suurepärane võimalus muutuda iga kuu veidi paremaks ennast arendades ja olemasolevaid tegevusi tõhustades.

Uus aasta tuleb eelmisest parem siis, kui aasta jooksul teha tosin pisimuudatust, mõnda asja uutmoodi tehes ja olemasolevaid tegevusi optimeerides. Kui iga kuu teha ära üks tilluke uuendus, siis lõppmuutus aasta lõpus on märkimisväärselt suur. Tähtis on see, et uute asjade õppimine ja olemasolevate korrastamine püsiksid tasakaalus.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700