5. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jurist annab nõu

Jurist Meeli Miidla-Vanatalu vastab Tööinspektsioonile esitatud küsimustele
Foto: erakogu
Tööinspektsioonile esitatud küsimusi ja vastuseid vahendab jurist Meeli Miidla-Vanatalu.

Meie ettevõttes töötab palju noori, kellest paljud alles õpivad. Soovime korraldada tööaega paindlikult, kuid pidevalt töölepingu lisasid vormistada on väga aeganõudev. Kas sellises olukorras oleks parem sõlmida töövõtu- või käsundusleping, et töötajale saaks maksta tegelikult töötatud tundide eest ega peaks vormistama töölepingu lisasid?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700