10. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehisabilised raamatupidaja igapäevatöös, II osa

Kristi Ulm kirjeldab ekspertsüsteeme ja närvivõrke sisaldavaid rakendusi
Foto: Meeli Küttim
Sarja teises artiklis kirjeldatakse ekspertsüsteeme ja närvivõrke sisaldavaid rakendusi: võlad tarnijatele, võlad töövõtjatele ja töötajate kuluhüvitiste, pikaajaliste kohustuste, tulumaksu ja aktsiatulu arvestuses.

Võlad tarnijatele töötlemine hõlmab kaupade ja teenuste ostu ning tasumist nende eest. Asjassepuutuvad tegevused on ostutellimuse koostamine, tarnija valik, teenuste ja kaupade tellimine, teenuste ja kaupade kättesaamine ning nende eest tasumine.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700