7. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Piiriülese tööjõuliikumisega seotud maksuaspektid

Regina Valge tutvustab piiriülese tööjõuliikumisega seotud maksuaspekte
Foto: erakogu
Kolm vanderselli tuntud laste telesarjast teavad laulda, et maailm on imeline ning kui elad oma õue all, ei tea, mis sünnib kaugemal. Sestap ei maksa karta, kui ahvatlev tööpakkumine kutsub maailma kaema hoopiski Eestist väljapoole.

Selleks, et hiljem ei peaks seda sammu kahetsema, tasub eelnevalt põhjalikult selgeks teha piiriülest töötamist puudutavad maksualased põhitõed.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700