23. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Võlad on võimalik kätte saada

Taavi Alas annab ülevaate, millistel tingimustel pakuvad oma teenuseid neli Eesti inkassofirmat
Foto: erakogu
Kui teie ettevõte näeb näguripäevi, et võlgnikelt raha kätte saada ning tulemust ei paista, on mõistlik paluda abi asjatundjatelt. Anname ülevaate, millistel tingimustel pakuvad oma teenuseid neli Eesti tuntud inkassofirmat.

Vahel võidakse inkassofirma abi vajavas firma mõelda, et ei olda selle teenuse jaoks küllalt suur või rikas või siis ei taheta oma kliente rahanõudega šokeerida. Inkassofirmade sõnul ei tohiks see olla kellelegi takistuseks, sest võita on rohkem kui kaotada. Võlglasi mitte taga ajades võib see anda signaali teistelegi kelmidele, et teie firmaga võib kassi-hiirt mängida või jätta teenuste-toodete eest tasumata. Kui firma ei saa võlgu kätte ja jääb võlglaste pärast oma klientidele võlgu, võib ta ise üsna kiirelt musta nimekirja sattuda.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700