19. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehisintellekti roll raamatupidamise tulevikus

Kristi Ulm arutleb tehisintellekti rolli üle raamatupidamise tulevikus
Foto: erakogu
Kõik inimesed unistavad kergemast elust ning soovivad endale tarku ja võimekaid abilisi, kes toimingud lihtsamaks teeksid. Elu meie ümber muutub pidevalt, ühel hetkel lihtsalt tuleb leppida muutustega ja nendega kaasa minna.

Samas tekitab igati võimekatele abilistele mõtlemine hirmu ja kahtlust, et ega nad meie elu ja tööd ühel hetkel üle ei võta ja inimestele peremeheks ei hakka. Sel juhul on mõistlik koguda rohkem infot, et kahtlusi, kõhklusi ja hirme natukenegi hajutada.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700