Autor: Tuuli Seinberg • 17. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu pikendab raamatupidajate suve

Pärnu rand, Pärnu raamatupidamiskonverents
Foto: Pärnu rand, Pärnu raamatupidamiskonverents
Kümnes Pärnu raamatupidamiskonverents Aruanne – lugu arvude taga 24.-25. septembril annab raamatupidajatele ülikoolisemestri mahus teadmisi kõikidest töös ja arengus vajalikest aspektidest ning paneb suvele meeleoluka punkti.

Juubelikonverentsi kava on mahukam ja praktilisem kui eelmistel aastatel, ent unustatud ei ole ka mõnusat lõõgastust ja meelelahutust. Soodushind kehtib vaid kuni 22. juunini, nii et ärge unustage enne jaani end kirja panna.

Miks tasub kindlasti tulla?

Tutvume arvestusala arengute, e-maksuameti ja statistikaameti tulevikuplaanidega (Kurmet Ojamaa, Egon Veermäe, Tuulikki Sillajõe)Räägime finantsaruandlusest audiitori vaatenurgast (Sven Siling, Karin Luiga)Vaatame aruandlust teise nurga alt ja paneme numbrid erinevate osapoolte jaoks elama (Madis Lämmergas, Jaanus Nestra)Kuuleme, kuidas olla professionaalsem raamatupidaja ja esitada juhtimisarvestuse jaoks paremaid andmeid (Margus Tammeraja, Sulev Luiga)Ühtlustame oskussõnavara ja terminoloogiat (Kurmet Ojamaa, Mirjam Suurekivi)Kõneleme maksudest kui möödapääsmatust vajadusest Eestis ning uurime maksudega seotud kaasusi (Lemmi Oro, Tõnis Jakob)Uurime, kuidas kasutada lean põhimõtteid raamatupidamises (Jari Kukkonen)Tutvume tööõigusalaste kohtulahenditega ja töötajate piiriülese maksustamisega (Heli Raidve, Ranno Tingas)Muudame aja vaenlasest sõbraks (Tauri Tallermaa)Lihtsustame oma tööd uute Exceli nippidega (Margus Sakk)Otsime lahendusi oma maksuprobleemidele Küsimuste Külades (Aule Kindsigo, Sander Adamson)Lisaks palju muud huvitavat paralleelsaalides!

VAATA PROGRAMMI

Veel viimaseid päevi saad konverentsile registreeruda varajase registreeruja soodushinnaga 299€+km (konverents + õhtune pidu).

REGISTREERU KOHE

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700