Autor: Raamatupidaja.ee • 29. aprill 2015
Ainult tellijatele

Reeglid ärisaladuse kaitseks

Siiri Kuusik, NJORD Advokaadibüroo jurist
Autor: Äripäev

Kas töötaja konfidentsiaalsuskohustus on piisav, et tagada ärisaladuse hoidmine? Mõistlikum on riske maandada kui tagantjärele tark olla, sest endist olukorda ei pruugi olla võimalik taastada. Teadlikkus riski ennetamisvõimalustest on väärtus nii tööandjale kui ka töötajale.

Ärisaladus on äriühingu olulisemaid varasid ja selle avalikuks tulekul võivad olla pöördumatud tagajärjed. Kui ärisaladus on avalikuks saanud, ei pruugi edasine õiguskaitsevahendite kasutamine (sh leppetrahvid) taastada varasemat olukorda, seetõttu on tähtis tagada andmete turvalisus ning infoleket pigem ennetada.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700