13. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haridusministeerium otsib raamatupidajaid

Haridus- ja teadusministeerium otsib Tartusse viit erineva tööprofiiliga raamatupidajat. Kandideerimise tähtaeg on 23.11.2014.

Otsime oma meeskonda Tartus

Rahandusosakonda viis erineva ülesandega raamatupidajat

Raamatupidaja (müügi- ja tuluarvestusega seotud tehingud) 2 töökohta

Peamised tööülesanded on:

• müügiarvete koostamine, dokumentide kontrollimine ja majandustehingute kajastamine• saldode inventeerimine ja hindamine;• füüsiliste isikute koolituskulude deklaratsiooni koostamine;• majandustegevusest laekuva tulu ja muu tulu arvestus;• bilansikontode aastainventuuri läbiviimine ja dokumenteerimine;• tsentraliseeritud raamatupidamisega kooli või asutuse aastaaruande või selle osa koostamine;• dokumentide süstematiseerimine, korrastamine ja arhiivi üleandmine;• valitsemisala asutuste ja koolide nõustamine oma valdkonnas.

Raamatupidaja (projektid) 2 töökohta

Peamised tööülesanded on:

• projekti või programmiga seotud majandustehingute kajastamine, algdokumentide kontroll;• sihtfinantseerimise teatiste saatmine tehingupartneritele;• tsentraliseeritud raamatupidamisega kooli või asutuse aastaaruande või selle osa koostamine;• dokumentide süstematiseerimine, korrastamine ja arhiivi üleandmine;• valitsemisala asutuste ja koolide nõustamine oma valdkonnas.

Raamatupidaja (riigikassa)

Peamised tööülesanded on:

• E-riigikassas raamatupidamistoimingute tegemine;      • algdokumentide kontroll, majandustehingute kajastamine;• saldode inventeerimine ja hindamine;• majandustegevusest laekuva tulu ja muu tulu arvestus;• bilansikontode aastainventuuri läbiviimine ja dokumenteerimine;• tsentraliseeritud raamatupidamisega kooli või asutuse aastaaruande või selle osa koostamine;• dokumentide süstematiseerimine, korrastamine ja arhiivi üleandmine;• valitsemisala asutuste ja koolide nõustamine oma valdkonnas.

Sobivatel kandidaatidel on:

• kutsekeskharidus või sellele vastav kvalifikatsioon;• valdkondlik töökogemus vähemalt kaks aastat, soovitavalt avalikus sektoris;• head teadmised avaliku sektori majandustehingute kajastamisest ja orienteerumine raamatupidamist reguleerivates õigusaktides;• eesti keele suuline ja kirjalik oskus C1- või sellele vastaval tasemel;• arvutikasutamiseoskus;• kiirus ja hea detailitähelepanu;• hea suhtlemis- ja meeskonnatööoskus;• kohusetunne ja korrektsus, vastutus- ja otsustusvõime;• hea pingetaluvus.

Erialast arengut ministeeriumis toetab:

• huvitav ja vastutusrikas töö;• enesetäiendamise võimalused.

Kandideerimise tähtaeg: 23. november 2014

Lisainfo: 735 0250, Eve Põldsaar 

Autor: Tuuli Seinberg, raamatupidaja.ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700