13 november 2014

Haridusministeerium otsib raamatupidajaid

Haridus- ja teadusministeerium otsib Tartusse viit erineva tööprofiiliga raamatupidajat. Kandideerimise tähtaeg on 23.11.2014.

Otsime oma meeskonda Tartus

Rahandusosakonda viis erineva ülesandega raamatupidajat

Raamatupidaja (müügi- ja tuluarvestusega seotud tehingud) 2 töökohta

Peamised tööülesanded on:

• müügiarvete koostamine, dokumentide kontrollimine ja majandustehingute kajastamine• saldode inventeerimine ja hindamine;• füüsiliste isikute koolituskulude deklaratsiooni koostamine;• majandustegevusest laekuva tulu ja muu tulu arvestus;• bilansikontode aastainventuuri läbiviimine ja dokumenteerimine;• tsentraliseeritud raamatupidamisega kooli või asutuse aastaaruande või selle osa koostamine;• dokumentide süstematiseerimine, korrastamine ja arhiivi üleandmine;• valitsemisala asutuste ja koolide nõustamine oma valdkonnas.

Raamatupidaja (projektid) 2 töökohta

Peamised tööülesanded on:

• projekti või programmiga seotud majandustehingute kajastamine, algdokumentide kontroll;• sihtfinantseerimise teatiste saatmine tehingupartneritele;• tsentraliseeritud raamatupidamisega kooli või asutuse aastaaruande või selle osa koostamine;• dokumentide süstematiseerimine, korrastamine ja arhiivi üleandmine;• valitsemisala asutuste ja koolide nõustamine oma valdkonnas.

Raamatupidaja (riigikassa)

Peamised tööülesanded on:

• E-riigikassas raamatupidamistoimingute tegemine;      • algdokumentide kontroll, majandustehingute kajastamine;• saldode inventeerimine ja hindamine;• majandustegevusest laekuva tulu ja muu tulu arvestus;• bilansikontode aastainventuuri läbiviimine ja dokumenteerimine;• tsentraliseeritud raamatupidamisega kooli või asutuse aastaaruande või selle osa koostamine;• dokumentide süstematiseerimine, korrastamine ja arhiivi üleandmine;• valitsemisala asutuste ja koolide nõustamine oma valdkonnas.

Sobivatel kandidaatidel on:

• kutsekeskharidus või sellele vastav kvalifikatsioon;• valdkondlik töökogemus vähemalt kaks aastat, soovitavalt avalikus sektoris;• head teadmised avaliku sektori majandustehingute kajastamisest ja orienteerumine raamatupidamist reguleerivates õigusaktides;• eesti keele suuline ja kirjalik oskus C1- või sellele vastaval tasemel;• arvutikasutamiseoskus;• kiirus ja hea detailitähelepanu;• hea suhtlemis- ja meeskonnatööoskus;• kohusetunne ja korrektsus, vastutus- ja otsustusvõime;• hea pingetaluvus.

Erialast arengut ministeeriumis toetab:

• huvitav ja vastutusrikas töö;• enesetäiendamise võimalused.

Kandideerimise tähtaeg: 23. november 2014

Lisainfo: 735 0250, Eve Põldsaar 

Autor: Tuuli Seinberg, raamatupidaja.ee

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Marianne Lõhmus
Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700