9. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ministeerium otsib vanemraamatupidajat

HTMi rahandusosakonda Tartus otsitakse vanemraamatupidajat. Tööle asumise aeg kokkuleppel, elulookirjeldus koos palgasooviga ja motivatsioonikiri saata hiljemalt 22. septembriks.

Haridus- ja Teadusministeerium loob tingimused, et Eesti elanikel oleks võimalus õppida terve elu, korraldab teadustegevust, toetab noorte mitmekülgset arengut ning hoolitseb eesti keele säilimise ja arenemise eest.

Otsime oma meeskonda Tartus

RAHANDUSOSAKONNA VANEMRAAMATUPIDAJAT

Peamised tööülesanded on:

- algdokumentide kontroll ja nende alusel majandustehingute kajastamine;- saldode inventeerimine ja hindamine;- tsentraliseeritud raamatupidamisega koolide saldoandmiku infosüsteemi esitamine ning ühises andmebaasis töötavate üksuste saldoandmike kontrollimine;- pearaamatus kajastuva kontrollimine ja võrdlemine analüütiliste registritega;- bilansikontode aastainventuuri läbiviimine ja dokumenteerimine;- tsentraliseeritud raamatupidamisega kooli või asutuse aastaaruande koostamine;- dokumentide süstematiseerimine, korrastamine ja arhiivi üleandmine;- raamatupidajate juhendamine ning valitsemisala asutuste ja koolide nõustamine oma valdkonnas.

Sobival kandidaadil on:

- kõrgharidus või sellele vastav kvalifikatsioon;- töökogemus avaliku sektori raamatupidajana vähemalt kaks aastat;- põhjalikud teadmised avaliku sektori majandustehingute kajastamisest ja orienteerumine raamatupidamist reguleerivates õigusaktides;- eesti keele suuline ja kirjalik oskus kõrgtasemel;- arvutikasutamisoskus;- hea suhtlemis- ja eneseväljendusoskus;- iseseisva mõtlemise ja meeskonnatööoskus, oskus tööd korraldada;- kohusetunne ja korrektsus, vastutus- ja otsustusvõime.

Erialast arengut ministeeriumis toetab:

- huvitav ja vastutusrikas töö;- enesetäiendamise võimalused.

Tööle asumise aeg: kokkuleppel

Elulookirjeldus palgasooviga ja motivatsioonikiri palume saata hiljemalt 22. septembriks 2014. a portaali CV Keskus vahendusel. Lisainformatsioon telefonil 735 0250, Monika Vapra. 

Autor: Tuuli Seinberg, raamatupidaja.ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700