26. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinlased, saadaval on ettevõtlusauhinnad!

Tallinna Ettevõtlusamet kutsub osalema konkursil „Tallinna ettevõtlusauhinnad 2014“. Kandideerida saab 10. septembrini ning parimaid pärjatakse aukirja ja Eesti disainerite loominguga.

Tallinna linn tunnustab kohalikke ettevõtjaid ja ettevõtluse arendajaid traditsiooniliselt sügiseti toimuva Tallinna Ettevõtluspäeva raames. kaudu. Oma kandidatuuri on võimalik üles seada mitmes kategoorias. Võitjad kuulutatakse välja pidulikul vastuvõtul 2. oktoobril.

Tegusad ettevõtjad on oodatud konkursil osalema ja taotlusankeeti esitama. Kandideerida on võimalik 10. septembrini kodulehe http://ettevotluspaev.tallinn.ee/konkursid

Tallinn tunnustab parimat ettevõtlust või turismi soosivat kinnisvaraalast arendusprojekti, ettevõtjate ning teadus- ja arendusasutuste vahelist koostööprojekti, alustavat ettevõtet, turismitegu, töökohtade loojat ning vastutustundlikku ettevõtjat. Vastutustundliku ettevõtja konkursi raames antakse välja ökouuenduse eriauhind, mille kriteeriumiks on ettevõtte keskkonnasäästlik tegevus.Lisaks kuuele põhikategooriale antakse ettevõtluspäeval traditsiooniliselt üle eriauhinnad aasta parimatele rakenduslikele teadustöödele Eesti Kunstiakadeemias, Tallinna Tehnikaülikoolis ja Tallinna Ülikoolis. Selles kategoorias esitavad kandidaate eelmainitud kõrgkoolid.Konkurss „Tallinna ettevõtlusauhinnad 2014“ on linna poolt algatatud tunnustuskonkurss, kus rahalisi auhindu ei jagata, ent parimaid pärjatakse aukirja ja Eesti disainerite loominguga. Selles mõttes pole tegemist traditsioonilises mõttes ärimudeli konkursiga, kus lisaks auhinnarahale pakutakse ka mentorlust või muid nõustamisteenuseid.

Konkursil on 6 põhikategooriat ning 5 eriauhinda- osalejaid on nende peale kokku ca 150-200. Möödunud sügisel jagunesid ettevõtlusauhinnad kuues põhikategoorias järgmiselt: parima arendusprojekti tiitli pälvis AS Technopolis Ülemiste poolt arendatav Ragnar Nurkse nimeline kolmiktorn, parimaks koostööprojektiks nimetati vähivastase ravimi Virexxa arendusprojekt, mille eestvedaja on AS Vähiuuringute Tehnoloogia Arenduskeskus, säravaimaks startijaks tunnistati Pipedrive OÜ, parim turismitegu oli Briti edukaima sooloartisti Robbie Williamsi Tallinna kontsert, mille eestvedaja oli Factory OÜ, aasta töökohtade looja tiitliga pärjati Kühne + Nagel AS ja vastutustundliku ettevõtja eriauhinna „Ökouuendus“ pälvis Meiren Engineering OÜ.

2013. aastal vastutustundliku ettevõtja tiitli pälvinud Loodusvägi OÜ tegevjuht Ahto Vegmanni sõnul oli Loodusväe jaoks väga põnev konkursil osaleda ning saada tagasisidet nii oma tehtud tööle kui arengusuundadele. „Vastutustundliku ettevõtja tiitel on meie jaoks väga suur tunnustus! See auhind aitab ühiskonnas laiemalt vastutustundlikku ettevõtlust propageerida ja valdkonnas tegutsejaid esile tõsta,“ sõnas Vegmann.Tallinna Ettevõtlusamet viib 1. oktoobril läbi 11. Tallinna Ettevõtluspäeva ja 2. oktoobril Noorte Ettevõtluspäeva, et tunnustada ja väärtustada ettevõtjaid ning ettevõtlikku elustiili, pakkuda ettevõtjatele või ettevõtlushuvilistele uut ja kasulikku infot ning julgustada linlasi ettevõtlusega tegelema.

Autor: Tuuli Seinberg, raamatupidaja.ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700