Tuuli Seinberg • 18. märts 2014
Jaga lugu:

Ühinenud Ajakirjad AS otsib raamatupidajat

Ühinenud Ajakirjad AS kirjastab ajakirju Kodutohter,Tehnikamaailm, TM Kodu & Ehitus ja Cosmopolitan.

Pakutav töökoht:

RAAMATUPIDAJA

Tööülesanded

•  Ettevõtte igapäevane raamatupidamine - algdokumentide sisestamisest aastaaruandeni•  Arvete, maksete ja raportite koostamine ja väljastamine vastavalt tähtaegadele•  Aruandluse koostamine ja esitamine juhatusele ja maksuametile•  Dokumentide korrashoid ja arhiveerimine•  Statistiliste aruannete koostamine•  Muud raamatupidamise ja aruandlusega seotud jooksvad ülesanded

Nõudmised kandidaadile •  Erialane haridus ja töökogemus raamatupidajana vähemalt 5 aastat:  Kokkuleppel:  eesti ja inglise:  5 aastat:  Täistööaeg:  Hiljemalt maikuust:  Tallinna kesklinnas

•  Orienteerumine raamatupidamisalastes õigusaktides•  Raamatupidamisprotsesside tundmine, probleemide mõistmine ja suutlikkus neid lahendada•  Täpsus, kohusetundlikkus ja põhjalikkus.•  Eesti ja inglise keele oskus•  Kiire õppimisvõime ning oskus töötada iseseisvalt.•  Hea arvutikasutamisoskus (Excel, Word).•  Hea suhtlemisoskus ja kohanemisvõime, lojaalsusKasuks tuleb

•  Rahvusvahelise ettevõtte kogemus•  Hea analüüsivõime•  Avatu, koostöövalmidus, positiivne ellusuhtumineOmalt poolt pakume•  Tööd valdkonna ühes juhtivas, 16. aastat tegutsevas, väliskapitalil põhinevas firmas;•  Tööalaseid õppimis- ja arenguvõimalusi•  Meeldivat töökeskkonda koos kaasaegsete töövahenditega.•  Sõbralikku kollektiiviPakutav palk

Nõutud keeled

Nõutud töökogemus

Tööaeg

Tööle asumise aeg

Asukoht

Palun saatke oma CV ja motivatsioonikiri aadressile personal@ajakirjad.ee

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt