Autor: Kadrin Karner • 14. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raamatupidaja.ee saab uue toimetaja

Alates järgmise nädala algusest (17.veebruar) toimetab raamatupidaja.ee-d Tuuli Seinberg, raamatupidaja.ee senine toimetaja Juuli Laanemets liikus edasi mõne aja eest loodud haldusuudised.ee toimetaja kohale.

Enne Äripäeva tööle asumist töötas Tuuli Seinberg rahvusvahelise SGI Media tütarettevõtte OÜ SDI Media Estonia tootmisjuhina. Ettevõtte Tallinnas paiknev subtitreerimiskeskus vahendas subtiitreid suurklientidele nagu BBC, Discovery, Fox, National Geographic jms.

Varem on Tuuli Seinberg töötanud vabakutselise tõlkijana ning eestindanud mitmeid arvutiõpikuid ja majandusraamatuid. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia näitejuhtimise eriala aastal 1993 ning lõpetanud Suure-Jaani Keskkooli aastal 1989. „Raamatupidamises ja finantsmaailmas sain algteadmised EMI EWT juhtidele mõeldud finantskoolitusel,“ rääkis Tuuli.

Tema hobideks on matkamine, aiandus, teatrikunst ja lugemine. „Lapsena oli mu lemmikaine aga matemaatika, mis on „Matemaatika õhtuõpiku“ näol taas leidnud tee minu juurde,“ lisas Tuuli.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700