Autor: Kadrin Karner • 5. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LHV : teise panka tehtavale maksele kulub ligi 5 tundi

LHV kliendi makse jõuab mõnes teises euroala pangas asuva saaja kontole samal päeval, kui see on sooritatud hiljemalt kell 16. Pangasisesed maksed liiguvad endiselt kohe, kuid Euroopa maksele kulub umbes 5 tundi.

Õhtuti, nädalavahetustel ja riiklikel pühadel sisestatud pankadevahelised maksekorraldused täidetakse endiselt järgmisel pangapäeval, teatas LHV. 

Ühtsele euromaksete süsteemile üleminek kujunes LHV jaoks ootuspäraseks. Probleemide korral palume siiski maksete liikumisega seoses tekkivate küsimuste korral klienditoe poole pöörduda ([email protected]).

Seniste kohalike kontonumbrite asemel tulid 1. veebruarist kasutusele rahvusvahelised IBAN-kujul kontonumbrid, otsekorraldusteenus asendus e-arve püsimakse teenusega ning muutus ka maksete massimpordi ja konto väljavõtte formaat.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700