13. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Otsitakse jaekaubanduse valdkonna kontrollerit

AS Tallink  Grupp on Läänemere regioonis üks suurimaid reisijate- ja kaubaveoga tegelevaid ettevõtteid. Otsime oma meeskonda jaekaubanduse valdkonna kontrollerit

Kelle tööülesanded on:- äriprotsesside analüüs ja juhtkonna nõustamine jaekaubanduse valdkonnas

- osalemine sortimendistrateegia väljatöötamise ning toodete hinnakujunduse protsessides- finantsanalüüside ja –prognooside koostamine- osalemine eelarve koostamise protsessis- koostöö Tallink kontserni erinevate allüksustega ja nende nõustamine

Nõudmised sobivale kandidaadile:- majandusalast kõrgharidust

- vähemalt viieaastast töökogemust jaekaubanduse valdkonnas- väga head analüüsivõimet ja arvutikasutamisoskust- head suhtlemis- ja eneseväljendusoskust- ausust, iseseisvust ja kohusetundlikkust- inglise keele oskust- valmisolek töölähetusteks

Omalt poolt pakume:- huvitavat ja vastutusrikast tööd

- ettevõttesiseseid soodustusi- konkurentsivõimelist palka

Tallink Grupis on kuus laevaliini ja 19 laeva, mis sõidavad Tallinki ja Silja Line kaubamärgi all. Lisaks on meil viis hotelli – neli nendest asuvad Tallinnas (Tallink Spa&Conference Hotel, Tallink City Hotel, Tallink Express Hotel ja Pirita TOP Spa Hotell) ning meie kõige uuem hotell avati 2010 aasta kevadel Riias, Tallink Hotel Riga.

Lisainfo: Palun saata oma CV ja motivatsioonikiri meiliaadressile [email protected] (hiljemalt 30.06.2013). Lisainfo telefonil 6409 928.

Autor: raamatupidaja.ee, Juuli Laanemets

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700