20. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töökuulutus: Ober-Hausi Kinnisvara otsib pearaamatupidajat

Ober-Hausi Kinnisvara on üks vanemaid juhtivaid kinnisvarafirmasid nii Eestis kui ka kogu Ida-Euroopas. Firma loodi 1994. aastal. Alates 2007. aasta juunist kuulume suurimasse Skandinaavia kinnisvaragruppi Realia Group OY, mis hõlmab ka selliseid tugevaid kaubamärke nagu Huoneistokeskus ja SKV.Kasvame ja laieneme pidevalt. Otsime andekaid tegijaid, kestahavad töötada kinnisvaras ning areneda ja ennast teostadakoos meie firmaga.

Otsime oma meeskonda:

PEARAAMATUPIDAJAT

Kandidaatidelt ootame

• raamatupidamisalast eriharidust• vähemat kolmeaastast töökogemust pearaamatupidajana• head orienteerumist tööga seotud õigusaktides• hea eesti, inglise ja vene keele oskust• head arvutioskust, väga head MS Exceli valdamist• kohusetundlikkust ja korrektsust

Tööülesanded:

• tagada sujuv raamatupidamisprotsess lähtuvalt kehtivatest õigusaktidest• jooksvate majandustulemuste igakuine ettevalmistus• korraldada õigeaegne maksu- ja statistikaaruannete esitamine asjakohastele ametiasutustele• arvete sisestamine ja nende laekumiste kontroll• grupi ettevõtete konsolideerimine• aastaaruannete koostamine• koostöö audiitoritega• koostöö tütarettevõtete raamatupidajatega• maksudealane konsultatsioon• palgaarvestus• personalitöö

Pearaamatupidajal on kaks alluvat.

Pakume:

• meeldivat kollektiivi• häid töötingimusi• koolitusi• konkurentsivõimelist palka

CV ja sooviavaldus saata aadressil [email protected]

Nõutud haridus: kõrgem

Nõutud keeled: eesti, inglise, veneTööaeg: täistööaeg

Kandideerimise lõpptähtaeg: 26.12.2011Tööle asumise aeg: ühe kuu jooksul

Asukoht: Tallinn

Kontaktisik: Elen Pass, büroo- ja turundusassistent

Aadress: Narva mnt 53, TallinnLisainfo telefonil 665 9700, faks 665 9701

VAKANTS - töökuulutusportaal.

Selle artikli avaldamise eest on makstud.

Autor: vakants .ee, Anna Pomm

Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700