Autor: Rivo Sarapik • 21. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lang: ärge riskige välismaale reisimisel

Eesti kodanikel ei maksaks ülearu riskida ning maailma ohtlikesse piirkondadesse reisida, huvitavaid elamusi saab ka kodumaalt, arvas valitsusjuhi ülesandeid täitev kultuuriminister Rein Lang.

Reisihuvilistel tasuks enne kohvrite pakkimist heita pilk välisministeeriumi kodulehele, kus on toodud ära need riigid, kus ei ole turvaline viibida, vahendas ERR Langi soovitust. "Ma saan aru, et seikluste himu on väga suur, aga see seiklushimu võib kaasa tuua Eesti riigile ja tema maksumaksjatele üsna suuri kulutusi," ütles Lang.

Rahandusminister Jürgen Ligi märkis omalt poolt, et kaugel maal hätta sattumine ei ole enam ainult kellegi isiklik asi, vaid ka arvestatav koormus tervele ühiskonnale. "Ärge, uhuumehed ega keegi teine, valage õli tulle nendele retkedele," ütles Ligi.

Välisministeerium soovitab lisaks Liibanonile vältida reisimist veel 21 riiki Põhja-Aafrika ja Araabia-riiki.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700