Autor: Lemmi Kann • 18. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Välisabi projektide dokumentatsiooni säilitamise kohustus

Küsimus: Missuguse dokumendi alusel tuleb raamatupidamise sise-eeskirjades näidata INTERREG-, PHARE -, jne. projektidokumentasioonide säilitamise pikkus . s.t. mis ajani on kohustus nende rahastajate dokumente säilitada?

Vastus: Erinevate välisabi projektide nõuded dokumentide säilitamise kohta on erinevad, nt Euroopa Liidu, rahvusvahelise organisatsiooni ja välisriigi või välisriigi valitsusvälise organisatsiooni, sh PHARE tagastamatu abi puhul on nõutav dokumentide säilitamine seitsme aasta vältel välisabi lepingu lõppemisest arvates, kuid Euroopa Ühenduse struktuuritoetuste, sh algatuse INTERREG toetuste andmise ja kasutamisega seotud dokumente tuleb säilitada reeglina kindla kuupäevani, nt 20XX. aasta 31. detsembrini.

Välisabiga finantseeritavate projektide dokumentide nõutav säilitusaeg on sätestatud kas vastavas seadusandlikus aktis või konkreetse toetuse lepingus. Vähima säilitusajana kehtib seejuures Raamatupidamise seaduses ja Maksukorralduse seaduses sätestatud 7 aastat alates majandusaasta lõpust, mil algdokumendid raamatupidamises kajastati.Seetõttu ei ole iga abiprojekti dokumentide säilitusaega otstarbekas kirja panna toetuse taotleja/saaja raamatupidamise sise-eeskirjades, vaid seda võiks teha näiteks sise-eeskirja põhiosa lisana peetavas arhiveerimistabelis, kandes sellesse jooksvalt iga projekti koodnimetuse, säilitusühikute arvu ja asukoha ning nõutava säilitusaja lõpukuupäeva. Selline pidevalt täienev ülevaade tagab vajadusel projekti dokumentide kiire leidmise ja võimaldab säilitusaja lõppemisel dokumendid õigeaegselt utiliseerida.Siiski tuleks täiendada ka raamatupidamise sise-eeskirja põhiosa ning kirjeldada selles välisabi projektide raamatupidamisarvestuse korraldamise üldised põhimõtted, sh meetmed lähtuvalt toetuste andjate nõudest, et toetuse saaja peab oma raamatupidamises toetuse kasutamisega seotud kulusid ning neid kajastavaid kulu- ja maksedokumente selgelt eristama toetuse saaja muudest kulu- ja maksedokumentidest.

Äripäeva käsiraamatute foorumis vastas küsimusele BDO Eesti AS.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700