15. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eurotec Infosüsteemide laotarkvara MoxWare

MoxWare on müügi-ostu-laotarkvara. MoxWare on väga paindlik ja mitmekülgne.

rangelt partiilist laoarvestust. Lao miinusesse müümine on lahendatud kasutajale võimalikult mugavalt ja valutult – kui kauba ostuarvega pole veel kõik selge, võib toodet siiski müüa ja toote jäägi rahulikult miinusesse lasta. MoxWare teeb selle esimesel võimalusel ise korda.

Arved-saatelehed on vabalt kujundavad. Te saate ise arvele meelepärase väljanägemise anda, lisades pilte ja tekste, rääkimata muudest andmebaasis sisalduvatest andmetest. Eksport teistesse tarkvaradesse ja import teistest tarkvaradest on lahendatud nii, et formaate on võimalik ise kirjeldada ja vastavalt vajadusele muuta.

MoxWare’i aruanded on seadistatavad. Tänu SQL-andmebaasile käib aruannete koostamine väga kiiresti. Konteerimislausendid moodustatakse XML-formaadis, mis annab võimaluse sideks teiste majandustarkvaradega. Konteerimislausendite eksportimise teel PEAXi moodustub ettevõtte ühtne finantsmajandustarkvara. Muidugi on MoxWare ka eraldi kasutatav. saate tasuta alla laadida demoversiooni. Tasub meeles pidada, et demoversioon on seadistatud kõige lihtsama kasutaja tarvis. Kui tunnete, et vajate rohkem, siis palun kontakteeruge meiega.

 Hoolimata intuitiivsest kasutajaliidesest anname kaasa MoxWare’i kasutusjuhendi. Kodulehelt www.eurotec.ee

 MoxWare töötab nii lokaal- kui ka laivõrgus. Kui Teil on kodus internetiühendus, võite ka kodus töötada.

MoxWare’i baasmoodul maksab kõigest 254,37 eurot. Selle eest saab kasutuslitsentsi piiramata ajaks ja seda ei ole tarvis igal aastal uuendada.

MoxWare’i ostuga tuleb kaasa tasuta juurutamisabi (4 tundi), mis aitab Teil üle saada alustamise raskustest. Valmidus teha tarkvaras muudatusi vastavalt Teie vajadustele on iseenesestmõistetav.

Eurotec Infosüsteemide OÜ

Pärnu mnt 160a11317 Tallinn+372 654 2200www.eur">[email protected]

Autor: Anna Pomm, raamatupidaja .ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700