Autor: Lemmi Kann • 25. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

HansaWorld valiti Euroopa parimaks SaaS teenuse pakkujaks

Eesti suurim majandustarkvara firmaHansaWorld tunnistati konkursil IT Excellence Awards tänavu Euroopa parimaks SaaS (Software as a Service) teenuse pakkujaks. Lisaks jõudis ettevõte finalistide hulka ka mobiilsuse kategoorias.

HansaWorld tutvustas konkursi žüriile internetipõhist majandustarkvara lahendust, mida kasutab rohelise energia pakkuja Intelligent Energy Suurbritannias, USAs, Jaapanis ja Indias. HansaWorld pakub kõiki tarkvara kui teenuse (Software as a Service, SaaS) komponente alates pilvepõhisest andmemajutusest kuni kuutasulise teenuse ja veebipõhiste rakendusteni, mida pole vaja arvutitesse paigaldada. Lisaks saab klient valida serveri asukohast sõltumatute pilvepõhiste teenuste, krediitkaardi makselahenduste, SMS meeldetuletuste, aadressregistri, vahetuskursi lahenduste, elektroonilise maksude halduse ning e-arvete vahel. Samuti on võimalik süsteem integreerida logistikateenuse pakkujaga.  

HansaWorld Estonia müügijuhi Katrin Peo sõnul on ettevõte pakkunud tarkvara teenusena juba üle 20 aasta enne selle valdkonna üleshaipimist.

“Tarkvara kui teenus sobib ettevõtetele, kes soovivad vähendada oma investeeringuid IT-taristusse ning kulusid selle kõige haldamiseks. “'Näiteks kui ettevõttel on palju töötajaid eri asukohtades või väljaspool kontoreid, siis hoiab tarkvara kui teenuse kasutamine ära probleemid kõigi kasutajate arvutite  ja programmide haldamisel. Samas on meie lahendusi võimalik kasutada ka siis, kui mõne kontori võrguühendus on katkenud," selgitas Peo.

Mis on mis

European IT Excellence Awards on ainus üle-Euroopaline konkurss, kus hinnatakse eeskätt just sõltumatute tarkvaraloojate ja teenusepakkujate lahendusi. Tänavu oli sel konkursil osalejaid 31 riigist, finaali jõudsid ühtekokku 62 ettevõtet 22 maalt..   

Võitjad selgitas välja sõltumatu žürii, kuhu kuulusid IT-konsultandid ja ajakirjanikud.HansaWorld on konkursil European IT Excellence Awards varem finaali pääsenud kahel korral: 2008. ja 2010. aastal.Lisainfot konkursi kohta saab SIIT

1988. aastal tegevust alustanud globaalne äritarkvara lahenduste pakkuja HansaWorld on aastatega kasvanud Eesti suurimaks äritarkvara pakkujaks, kelle loodud Enterprise´i ja HansaRaama lahendusi kasutab Eestis üle 7000 ettevõtte ja asutuse.

Lisaks tavapärasele äritarkvarale sisaldab HansaWorldi integreeritud äriplatvorm dokumendihaldust, töövoogude juhtimist, tööaja arvestust, e-kaubanduse võimalusi, kaugvõrgu kasutust ning internetitelefoni lahendust.

 

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700