Autor: Rivo Sarapik • 4. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, millised tuntud .ee domeenid veel ripakil

Homme lõppeva .ee domeenide ümberregistreerimise eel on tuhanded tuntud .ee lõpuga domeenid registreerimata, mistõttu võivad need uutele omanikele liikuda. Seda, kas sinu domeen vajab ümberregistreerimist, saab lihtsalt kontrollida.

Domeeni staatust saab kontrollida Eesti Interneti SA kodulehel vaid ühe päringuga siin veebiaadressil klikates. Samuti saab sealt infot juba ümberregistreeritud domeenide kontaktide kohta.

Eesti Interneti SA juhatuse esimehe Marek-Andres Kautsi sõnul on hulk väärtuslikke domeene, mille uuesti registreerimise ja kasutuselevõtu vastu tuntakse suurt huvi. Internetiturundusfirma Okia andmeil ootavad hetkeseisuga ümberregistreerimist näiteks mazda.ee, maja.ee, majad.ee, pank.ee, restoran.ee, market.ee, turismitalu.ee jt.

"Käige oma sugulaste/sõprade domeenid ka üle, sest väga paljud domeenid, mis kustutamisele lähevad, on kasutuses ja aktiivsed," soovitas Kaupo Kalda internetiturundusfirmast Okia.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700