Autor: Lemmi Kann • 14. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maksu-ja Tolliamet kuulutas välja konkursi peadirektori asetäitja kt kohale

Maksu- ja Tolliamet otsib järeltulijat praegusele peadirektori asetäitjale Dmitri Jegorovile, kelle aastane palganumber ületab poole miljoni piiri.

Koos puhkuse- ja lisatasudega ulatub sügisest neljaks aastaks Norrasse Bergeni majanduskooli doktorantuuri õppima suunduva Jegorovi aastane töötasu 570 661 kroonini. Jegorovi mantlipärija nimetatakse ametisse peadirektori asetäitja kohusetäitjana. Sellel ametipostil saadav aastane töötasu on maksu-ja tolliameti kodulehe andmetel 558 762 krooni.

“Dmitri on teinud suurepärast tööd ja seadnud lati väga kõrgele. Tunnustan igati tema otsust jätkata oma haridusteed, " ütles eelmisel nädalal Maksu- ja Tolliameti peadirektor Enriko Aav üheksa aastat maksuametis töötanud kolleegi kiituseks.

Aav märkis, et kandideerijaid oodatakse nii ameti seest kui ka väljastpoolt riigisektorit ning avaldusi saab esitada 4. augustini.

Kandidaadilt nõutakse:

• magistrikraadi või sellele vastavat kvalifikatsiooni, soovitavalt majandusalane või juriidiline• eelnevat juhtimiskogemust• MTA tegevusvaldkonna ja seda reguleerivate õigusaktide süsteemi põhjalikku tundmist• teadmisi Euroopa Liidu institutsioonidest ja otsuste tegemise protsessist• võimekust juhtida suuri protsesse, soovi arendada Eesti avalikku sektorit ja majanduskeskkonda• oskust planeerida tööprotsessi ja alluvate tööd, töörühma juhtimise ja meeskonnatöö oskus• eesti keele oskust kõrgtasemel, inglise ja vene keele oskust kesktasemel ametialase sõnavara valdamisega• kohusetunnet, algatus-, otsustus- ja vastutusvõimet, analüüsivõimet, täpsust, korrektsust ja väga head eneseväljendamise oskust• usaldusväärsust ja konfidentsiaalse info hoidmise oskust• orienteeritust riigi huvidele ja laitmatut reputatsiooniAmetikoha eesmärgiks on:

• tulude, maksude, teeninduskorralduse, tollikorralduse, kontrolli- ning uurimisosakonna töö kui tervikprotsessi koordineerimine, suunamine ja kontrollimine• Maksu- ja Tolliameti (MTA) eesmärkide, prioriteetide, arengustrateegiate ja aastaplaanide väljatöötamise koordineerimine• osalemine MTA strateegilises juhtimises• oma valdkonna rakenduslike õigusaktide väljatöötamise koordineerimine, suunamine ja kontrollimine• koostöö arendamine teiste täidesaatva riigivõimu asutustega

Kandidaatidele pakub maksuamet:

• eneseteostust• huvitavat, vastutus- ning vaheldusrikast tööd• enesetäiendamise võimalust• kaasaegset töökeskkonda• tubli töö eest väärilist tasu

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700