Autor: Raamatupidaja.ee • 10. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ilmus ajakirja RP.36 juunikuu number

Seekord teeme kokkuvõtte töölepinguseaduse muudatustest ja sellega kaasnevast tööaja korralduses, soovitame üle vaadata ettevõtte kulude juhtimise ning omanikele tehtud väljamaksude maksustamise. Lisaks veel viimased põnevad uudised.

KutseoskusedKulude juhtimine | Anneli Simm 6Omakapitali väljamaksete maksustamisest ja deklareerimisest (2. osa) | Ester Brückel 23Olulisemad nopped uuest töölepingu seadusest | Tiia E. Tammeleht 26Lea Meidla | Aive Antsov 38Pärnu finantskonverents, aprill 2009 – „Sünoptikute kevadpäevad” | Anneli Pärtna 42

Tegevusalade kirjeldamine majandusaasta aruandes EMTAK-i detailsusega | Kairi Lilleväli 11Raamatupidaja II kutsekvalifikatsiooni taotlemine | Tiina Metsalu 14Eesti-siseste lähetuste puhul kaotatakse maksuvaba päevaraha maksmise võimalus | Aidi Kallavus 18Väljamaksed omanikele ja sotsiaalmaks | Olavi Kärsna 21Maksud

Maksudega seotud kohtulahendid | Kaja Tamm 25Seadused

Tööaja korraldus uues töölepingu seaduses | Kaire Lang 32Töövaidluskomisjoni tegevus | Tõnu Vare 37Elukutse

Koolitus

Ole kursis kiirete muutustega ja telli ajakiri SIIT

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700